Przepisy

Aktualności

Informacja o wyniku postępowania ofertowego ogłoszonego w dniu 30.05.2018 r.

14.06.2018 21:30

więcej
Strona główna > Przepisy > Feta inaczej

Feta inaczej

Składniki:

  • chleb chrupki - 10 kromek
  • czosnek - 2 ząbki
  • jajka - 3 szt
  • mleko skondensowane - 1/4 szklanki
  • mrożony szpinak - 200 g
  • ser feta - 170 g

Sposób:

1.ugotować szpinak, odcedzić z wody.
2. wymieszać szpinak z rozdrobnioną fetą
3. wycisnąć przez praskę 2 ząbki czosnku i wymieszać z masą i mlekiem skondensowanym
4. posmarować chrupkie pieczywo masą, położyć plasterek jaja na twardo na kanapce.
Gotowe kanapki.
Smacznego
wsteczdo góry

Nie masz zainstalowanej właściwej wersji flasha. Należy dokonać aktualizacji na stronach firmy macromedia.com